Beplanting

Het is van belang dat er in een tuin het hele jaar iets te beleven is. U kent dat vast wel, alleen in de zomer is uw tuin een bloemenzee vol kleur. Maar wilt u het hele jaar door kleur in uw tuin, dan is de juiste keuze van beplanting heel erg belangrijk. Helming Hoveniers in Gaanderen kan u hiermee met raad en daad bijstaan.

Dit kunt u uiteraard bereiken door planten te gebruiken die in een bepaalde periode bloeien, maar ook door kleurrijke planten te gebruiken. Welke beplanting in uw tuin gebruikt kan worden, is van een aantal factoren afhankelijk. Denk aan de structuur van de bodem en de ligging van de tuin. Het belangrijkste is welke beplanting bij het ontwerp past en wat u mooi vindt.

Er is op plantengebied veel mogelijk. Laat u eens door ons hoveniersbedrijf voorlichten en u zult zien dat er een wereld voor u open gaat. Indien u wenst, kunnen wij het allemaal verwerken in een beplantingsplan. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden aan de hand van uw wensen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.