Helming Hoveniers is uw specialist in tuin ontwerpen

Voordat er met de aanleg van een tuin wordt begonnen, wordt er bij Helming Hoveniers eerst een ontwerp gemaakt op basis van uw individuele wensen. Bij ons is een goede voorbereiding namelijk het halve werk. De basis van de tuin moet goed en overzichtelijk zijn. Of het nu gaat om bedrijven of particulieren, kleine of grote tuinen.

Daarom leggen wij graag samen met u uw wensen en ideeën, gecombineerd met onze creativiteit, vast in een tuinontwerp. Ook is het uiteraard mogelijk om een ontwerp naar eigen inzicht aan te leveren. De kosten van het aanleggen zijn helemaal afhankelijk van uw wensen en het bedrag dat u wilt uitgeven voor de aanleg van uw tuin.

Steeds meer mensen ontdekken dat de tuin een verlengstuk van de woning is. De tuin is een plek om te ontspannen. Leven doet u niet alleen binnen, maar ook buiten.
Dus als u uw woonkamer inricht, houdt u dan ook rekening met hoe de tuin eruit komt te zien. Wij willen ervoor zorgen dat u kunt genieten van uw mooie tuin. Neem daarom contact met ons op.